Eigen keuze kerstpakket

Geef een duurzaam cadeau!

duurzaam eigen keuze kerstpakketMet een eigen keuze kerstpakket kiest de gelukkige ontvanger zelf zijn duurzame cadeaus uit online. Met de EcoKadobon geeft u de keuze uit duizenden duurzame en fairtrade producten. Zo geeft u een groene en betere wereld cadeau en voorkomt u teleurstelling bij de ontvanger! Zakelijke klanten die u voorgingen zijn ASN Bank, ASR, de Betere Wereld, NCDO, Postcode Loterij, Stichting Doen en vele anderen.

Duurzaam eindejaarsgeschenk 

Wilt u een extra speciaal kerstcadeau? Kies dan voor een EcoKadobon! Vraag ons naar de mogelijkheden via het offerteformulier.

> Zakelijke offerte aanvragen

> Plaats uw bestelling

Duurzaam eigen keuze kerstpakket

Het is groen en je kunt het geven: de EcoKadobon! Deze cadeaubon / cadeaukaart is in te leveren bij in onze eigen shop met een 100% duurzaam en/of fairtrade assortiment. Er komen regelmatig leuke nieuwe artikelen bij. Ontvangers hebben de keuze uit meer dan 3.000 producten in categorieen Eerlijke sieraden + tassen, Fair trade eten & drinken, Baby & kinderproducten, Natuurlijke verzorging, Duurzaam koken & schoonmaken, Milieuvriendelijke gadgets & besparing.

De EcoKadobon kan ook besteed worden bij vele goede doelen van Nederland. Het inleveren werkt hetzelfde als een cadeaukaart: het tegoed is in delen besteedbaar en blijft 2 jaar geldig. Uniek aan de EcoKadobon is de mogelijkheid om een duurder cadeau uit te kunnen kiezen door het restant bedrag zelf bij te betalen via iDeal.