Duurzaam kerstcadeau

Geef een duurzaam kerstcadeau

kerstboom witWat is er nog duurzamer dan een duurzaam kerstpakket geven? De EcoKadobon, want met deze duurzame cadeaubon geef je tijdens de Kerstdagen iemand altijd wat hij/zij zelf het leukste vindt. Zo voorkom je dat er meer spullen worden gemaakt die we eigenlijk niet nodig hebben, ook al zijn ze ‘duurzamer’. Geen verspilling dus.

Nieuw: wij verdubbelen donaties! Wanneer iemand kiest om het bedrag van zijn/haar cadeaubon te doneren aan goede doelen of projecten, verdubbelen wij het bedrag. Fair & Eco schonk ieder jaar een deel van haar omzet aan goede doelen. Vanaf nu doen we dit op basis van gekozen goede doelen/projecten.

Keuze uit duizenden duurzame cadeaus!

Kies daarom voor een echt duurzaam kerstcadeau. Met de EcoKadobon schaft u uw duurzame kerst cadeau online aan, en uw relatie of medewerker kan zelf een duurzaam cadeau uitkiezen met de bon bij de aangesloten deelnemers. Met de EcoKadobon geeft u de keuze uit duizenden duurzame of fairtrade cadeaus! De EcoKadobon werkt net als een kortingscode en blijft besteedbaar tot 2 jaar na ontvangst. Het voordeel van de EcoKadobon is dat er eenvoudig kan worden bijbetaald via iDeal als werknemers een duurder artikel willen aanschaffen.
U kunt de EcoKadobon in verschillende waardes aanschaffen, dit kan zowel online als via de post.

Cadeaubon en kerstcadeauverpakking in één

Wilt u een extra speciaal kerstcadeau? Via dit formulier kunt u een bestelling plaatsen of een offerte aanvragen.

Nieuw: er is nu ook een speciale kerstgeschenkverpakking te bestellen met een echt kerstboomstekje of kerstboomzaadjes erin!
Zo geeft u iets blijvends wat de ontvanger zelf kan planten. De kerstboom levert zo een kleine bijdrage aan het opnemen van CO2 uit de lucht.  Iets wat niet snel vergeten zal worden! Dit feestelijke pakket is aan te vragen voor zakelijke bestellingen tegen kostprijs.

kerstboom planten

Nu met gratis bloemenzaadjespapier!

groeipapier bloemenzaadjes

Wilt u iets extra feestelijks bij uw EcoKadobon bestellen? Wat dacht u van groeipapier met bloemzaadjes in de vorm van een bloem of een ster? Uit dit zogenaamde groeipapier groeien wilde bloemen nadat deze geplant worden: extra leuk voor de ontvanger en de vlinders + bijtjes! U kunt kiezen uit een gele ster, een gele bloem of een witte bloem. Het groeipapier wordt met een biologisch afbreekbaar lijmpuntje aan de cadeaubon vastgemaakt en kan eenvoudig losgemaakt worden.

bijen bloemenNu tijdelijk gratis bij uw bestelling! We horen graag via ons bestel/offerte-formulier of u de bloem bij uw EcoKadobon(nen) wilt ontvangen, en in welke kleur.

EcoKadobon zelf uitprinten

U kunt ook direct de EcoKadobon als pdf bestellen en  aanschaffen door middel van online betaling (iDEAL).

> Direct bestellen

ecokadobon-Kerst

Wanneer u ervoor kiest om de EcoKadobon per PDF  te ontvangen, kunt u daarbij nu een gratis kerstenvelop downloaden! Download nu (PDF) >