Hoe werkt de Eco kadobon?

Geef een duurzaam cadeau!

ecokadobon voorbeeld nieuwDe EcoKadobon is een online cadeaubon die voor duizenden duurzame en eerlijke cadeaus is in te wisselen. Een verantwoord cadeau geven kan niet makkelijker! Je kunt kiezen voor een EcoKadobon in geschenkverpakking of een EcoKadobon per e-mail.

Bon geven
Wil je de eco kadobon als cadeau geven? Je de EcoKadobon kopen via deze website, en je eigen waarde aangeven.

Bon kopen

 

Inwisselen
Inwisselen kan bij onze eigen shops met duizenden leuke cadeaus. Wanneer je klaar bent met winkelen vul je bovenaan de Afrekenpagina de code in die op je bon staat. Wil je meer aanschaffen dan de waarde van je bon? Je kunt dan gemakkelijk bijbetalen via iDEAL/PayPal of Creditcard. Je cadeaubon is eigenlijk een soort kortingscode!

Bon inwisselen

 

Doneren aan goede doelen

Nieuw: wij verdubbelen donaties! Wanneer iemand kiest om het bedrag van zijn/haar cadeaubon te doneren aan goede doelen of projecten, verdubbelen wij het bedrag. Fair & Eco schonk ieder jaar al een deel van haar omzet aan goede doelen. Vanaf nu doen we dit op basis van gekozen goede doelen/projecten.

Zelf een cadeaubon uitprinten

Je kunt onze cadeaubon na ontvangst per e-mail ook zelf printen. Maar e-mailen naar de ontvanger is de meest duurzame keuze en bespaart grondstoffen. duurzaam cadeau

 

.