MVO relatiegeschenk

Geef een duurzaam cadeau!

De EcoKadobon is te besteden in onze eigen groene shop met duizenden duurzame en fairtrade cadeaus. De ontvanger kan zo zelf een leuk duurzaam product kiezen. Je geeft dus altijd wat diegene zelf het leukst vindt. Zo worden er geen ongewenste producten verspild.

Dit maakt de EcoKadobon ook geschikt als maatschappelijk verantwoord relatiegeschenk. Klanten die u voorgingen zijn o.a. ASN Bank, ASR, Stichting Doen, NCDO, Weleda, Vilans en de Postcode Loterij.

Cadeaubon bestellen

Wilt u een extra speciaal cadeau? Kies dan voor een EcoKadobon!

> Zakelijke offerte aanvragen

Bon zakelijk kopen

Duizenden duurzame cadeaus

Met de EcoKadobon geef je de keuze uit duizenden groene cadeaus! Daarnaast kan de cadeaubon als donatie geschonken worden aan alle goede doelen van Nederland. De EcoKadobon is een online cadeaubon, je kunt daarom ook de bon direct ontvangen en uitprinten. Liever per post? Dat kan ook, vraag dan ajb eerst een offerte aan.

Bon geven
Wil je de eco kadobon als cadeau geven? Je de bon kopen via deze website, daarbij kun je zelf een gewenst waarde invullen.

Bon zakelijk kopen

EcoKadobon steunt 1%club

EcoKadobon geeft – als onderdeel van Fair & Eo¬†– structureel een deel van de omzet aan projecten van 1%club. We richten ons met name op IT-projecten in ontwikkelingslanden. Zo hebben we een project gesteund in Congo, waar nieuwe PC’s nodig waren. En bijvoorbeeld een project in Tanzania, waar zonnepanelen werden geplaatst op een regionaal ziekenhuis.